Lufthavns transport

LUFTHAVNS TRANSPORT

Fordelene ved dette lift

Se de næste lift nederst på siden

VI KØRER

alle tider af døgnet

VI HOLDER

vores aftaler med dig

FYLD BILEN

Bestem selv mængde på folk og bagage

Om denne service

Træt af at Kystbanen ikke lige kører, som du ønskede om morgenen, fordi du skal nå en flyafgang? Så kommer her et alternativ til Natbussen.

 

Dette lift er specielt oprettet med tanke på dem, som f.eks. skal møde i lufthavnen tidligt (senest kl. 05:30) og som godt kunne tænke sig at putte under dynen længst muligt.

 

I forbindelse med GoMore tilbyder jeg lift til lufthavnen på alle tider af døgnet, dog mest i morgentimerne. Du rejser fra Nordsjællandsområdet og bilen har plads til op til 4 personer (3 voksne og ét barn - hvis alle skal sidde bare en smule behageligt).

 

Du booker hele bilen (minus førersæde) som er til din fulde disposition.

Sådan gør du

Klik på linket under teksten for at komme direkte til GoMore.

 

Under profilen Kasper Greisholm, ser du hvilke aktive liftmuligheder der findes netop nu. Hvis ikke der er nogle liftmuligheder som passer dig, så skriv direkte til vores servicenummer: 41 14 45 46.

 

Har du fundet et lift som passer, og accepteret forholdene, så booker du alle pladserne i bilen (også selvom du måske ikke skal bruge dem).

 

Skriv en besked med hvor du ønsker at blive hentet henne, samt hvad tid I senest skal være i lufthavnen. Jeg henter jer på jeres adresse til aftalt tid i en varm bil, og sætter jer af i parkeringshus P4 (lige overfor terminal 2).

ForeSpørg

Send en forespørgsel via formularen

 
 
 

 
 
 
 

GREISHOLM.COM

 

Ved Kasper Greisholm

Lundegade 14B, 1.TV

3000 Helsingør

Danmark/Denmark

KONTAKT OS

 

Telefon: + 45 4114 4546

E-m@il: hej@greisholm.com

www.greisholm.com