Booking - skridt for skridt

Hvis du kunne tænke dig, at vide mere om hvordan vi servicerer dig undervejs, kan du læse mere her. Er du allerede klar til at lave en forespørgsel, så ring, skriv eller udfyld formularen på denne side

 

Hvis du derimod gerne vil vide lidt mere inden du kontakter os, så læs denne side igennem - har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Bestilling

 

1. Du kan bestille dit lift på flere forskellige måder; enten ved at ringe, sende mail eller udfylde en bestillingsformular. Alle informationerne til hvordan du bestiller finder du på denne side.

 

2. Ved at have givet få oplysninger, såsom hvornår du skal rejse, hvad tid du skal være i lufthavnen, flynummeret på din rejse, samt om du evt. ønsker et returlift, gør du opgaven nem for os og vi kan bedre holde øje med din afgang.

 

3. Når du har lavet en bestilling, går vi straks i gang med at undersøge mulighederne for liftet. Vi vender som oftest tilbage indenfor  24 timer. Har du en hasteforespørgsel, kan du altid sende en mail/udfylde formularen og supplere din henvendelse med et opkald til os.

 

4. Når vi har undersøgt mulighederne for lift, kontakter vi dig tilbage igen. Oftest vil vi foretrække mail, da man så har aftalen på skrift - men har vi kun dit telefon nummer, kontakter vi dig der og laver en aftale.

 

Liftet

 

5. Dagen inden liftet vil du modtage en mail eller en SMS som bekræfter vores aftale. Dette er for at sikre, at alle parter er enige om det som er aftalt.

 

6. Bilen vi kører i er en Peugeot 208, som er udstyret med forskellige komfortable funktioner. Bl.a. kan du ringe/skrive til chaufføren mens de kører - og du får også svar tilbage.

Du modtager også et link med GPS tracking.

 

7. I bilen er der plads til 3 voksne og et lille barn, samt det der svarer til 2½ af de store kufferter. Ved manglende plads, tager vi noget af bagagen med ind i bilen. Ombord er der rolige lounge/jazz toner til rejsen og 7" skærmen foran i bilen viser vejen med LIVE ankomst tidspunkt.

 

8. Liftet afsluttes i Københavns Lufthavn, Kastrup ved P4 parkeringsanlægget, liggende blot 200 meter fra Terminal 2. Du kommer altid tørskoet ind til lufthavnen, der er nemlig fuldt overdækket fra parkeringsanlægget og frem til terminalen.

 

Afhentning, returrejse & services

 

9. Skal du afhentes i lufthavnen, så holder vi styr på dit fly og den faktiske ankomst. Så længe vi har fået det korrekte flynummer, så kan vi - helt automatisk holde øje med forsinkelser/ankomst.

 

10. Ved returrejse, vil man altid blive afhentet samme sted, som man blev sat af, medmindre man har bestilt OpsamlingsService (læs mere under pkt. 12). Vi parkerer altid så tæt på
Terminal 2 - Indgang B, som muligt.

 

11. Når I er ankommet til Københavns Lufthavn med fly, og I har fået bagage og er klar til at køre, så ringer I eller sender en SMS til 41 14 45 46 og ca. 10 minutter efter holder jeres lift klar i P4 parkeringsanlægget. Dette punkt gælder kun for dem som ikke bestiller OpsamlingsService.

 

12. Har du bestilt OpsamlingsService, tager vi imod dig inde i ankomsthallen (også kaldet Terminal 3). Vi står klar med skilt og evt. flag for at byde jer velkommen hjem. Vi sørger også for, at bilen er dejlig varm , når det er koldt udenfor.

Afsætning & Afhentning i Københavns Lufthavn

Parkeringsanlæg P4

Ud for Terminal 2 - Indgang B.

Vi parkerer altid så tæt på indgangen ved O'learys/Check-In 121-110 som overhovedet muligt. 

Ring efter lift 10 minutter før afgang på

41 14 45 46

OBS! Gælder kun, hvis du ikke har tilkøbt OpsamlingsService.

Bestil dit lift lige her: